1 mei 2021

Er is een mooie animatiefilm gemaakt van hoe het nieuwe schoolplein eruit komt te zien. Bekijk hem hieronder:

qr-schoolplein.png

Steun dit groene project!

Scan de QR-code om uw bijdrage/donatie voor een groen Schoolplein De Schutse. Gebruik de camera app op uw telefoon

U ontvangt na betaling een authentiek spaarpotje! Zolang de voorraad strekt!

impressie schoolplein

22 april 2021

Wauw! Wat een spektakel op het schoolplein vandaag. Veel kinderen vonden alle grote machines en de werkzaamheden super interessant.

Gebr. Van Kessel Wegenbouw B.V. uit Buren, die de boring met bijbehorende materialen gratis heeft uitgevoerd, heel erg BEDANKT!!!!

Naast het kijken naar het boren konden de kinderen ook allerlei vragen stellen. Wanneer je dan ook nog de afstandsbediening van de boor mag bedienen en de shovel van binnen mag bekijken is het niet alleen geweldig om te kijken maar ook heel leerzaam. Sommige kinderen waren zo enthousiast....
wie weet hebben ze vandaag kennis gemaakt met hun toekomstige beroep.

22 april 1

22 april 2

17 april 2021

Wauw! Wat een bedrijvigheid op het schoolplein gisteren
Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet.

Een aantal personen willen we graag noemen.

Meindert Smit uit Wezup bedankt voor al het werk wat je hebt verzet met je Volvo shovel die de hele dag gratis gebruikt mocht worden.

Aaldert Kamman bedankt voor al het werk wat je hebt verzet met trekker en kipper.
VV Sweel bedankt voor het gratis beschikbaar stellen van de trekker.
Boermarke Zweeloo bedankt voor het gratis beschikbaar stellen van de kipper.

Evert Jaarsma bedankt voor al het werk wat je hebt verzet met je graafmachine die de hele dag gratis gebruikt mocht worden.

Jan Dubbelhuis bedankt voor al het werk wat je hebt verzet met je shovel die de hele dag gratis gebruikt mocht worden.

Arno Renting bedankt voor al het werk wat je hebt verzet met je shovel die de hele dag gratis gebruikt mocht worden.

Onvoorstelbaar hoeveel er in 1 dag kan veranderen # een groot deel van het plein lijkt nu één grote zandbak ;-)

Daans snackmobiel heeft een deel van de lunch gesponsord, bedankt!

En natuurlijk alle andere volwassenen en kinderen die ons afgelopen zaterdag hebben ondersteund, in welke vorm dan ook, HEEL ERG BEDANKT !!!

17 april 1

17 april 2

17 april 3

17 april 4

16 april 2021

Bouwbedrijf Renting uit Meppen bedankt voor het gratis beschikbaar stellen en leveren van de puincontainer!

container

15 april 2021

Het valzand is geleverd.
Zwaagstra Beton B.V. uit Hoogeveen bedankt voor het kosteloos leveren en vervoeren van het valzand!

zand

12 april 2021

Wat hebben de leerlingen er veel zin in, een nieuw schoolplein! Maar voordat het zover is moet er nog heel veel gebeuren.
Het extra schuurtje is inmiddels klaar en vandaag werden onder grote belangstelling van de leerlingen de eiken boomstammen
gebracht met trekker en kar. Familie Eefting van camping de Knieplanden bedankt voor de boomstammen!
Henk Hegen bedankt voor het vervoer van de boomstammen naar ons schoolplein.

boomstammen

9 april 2021

De eerste werkzaamheden aan het nieuwe schoolplein zijn begonnen # Vakwerk

nieuwe schuur

ONTVANGEN CHEQUE

24 maart 2021 - Schoolnieuws

Vorige week werden we verrast met een cheque van 5000 euro van het dorpsbudget van 2020 van Dorpsbelangen Aalden.

Het nieuwe schoolplein wordt hiermee een mooie uitdagende speelplaats voor alle kinderen.

Dorpsbelangen en inwoners die op ons gestemd hebben BEDANKT!

cheque