Buitenschoolse opvang en gastouderopvang

Buitenschoolse opvang is voor- en naschoolse opvang tijdens vakantie en op schoolvrije dagen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen worden in een huiselijke situatie opgevangen en begeleid door professionele leidsters. In de buitenschoolse opvang krijgen de kinderen alle ruimte om kind te zijn, want ze zijn er in hun vrije tijd. Gastouderopvang is kleinschalige en flexibele opvang, die plaatsvindt bij geselecteerde gastouders thuis. De maximale opvang is vier kinderen per gastouder.

Onze school is voor de buitenschoolse opvang aangesloten bij Kinderwereld locatie Aalden. Informatie hierover vindt u in de folders die op school verkrijgbaar zijn, via telefoonnummer 06-82368331 of website www.kinderwereld.nl.

In de AelderMeent hebben we ook LOL Kinderopvang. L.O.L kinderopvang is een opvangorganisatie voor kinderen van 8 weken tot 8 jaar.
Een uitdaging voor elk kind.
Paardelandsdrift 9, 7854 PR Aalden
Tel. 1: 06 387 068 65