Algemene Ledenvergadering Fiers

04 november 2019

Algemene ledenvergadering Fiers, maandagavond 4 november

Op maandagavond 4 november organiseert ons bestuur de algemene ledenvergadering van onze vereniging Fiers.

Voor de pauze staan de verplichte onderdelen (bestuurlijk en financieel jaarverslag 2018), de samenstelling van het bestuur en de voorgestelde statutenwijziging op het programma.

Na de pauze verzorgen onze collega’s Gisela de Vries (CBS De Wegwijzer) en Marjolein Zandstra (CBS De Wegwijzer/CBS Willem-Alexander) een presentatie over Bewegend leren.

Zij schrijven hierover: Leren doe je met vallen en opstaan. Maar waarom moeten we er dan altijd bij zitten?

Na deze avond bent u/ben jij enthousiast geraakt om de taalontwikkeling van kinderen door bewegend leren te stimuleren.

We gaan in op onderzoek naar bewegen en leren, maar gaan vooral veel doen. De volgende dag kunt u direct aan de slag met de praktijkvoorbeelden, die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 ½ tot 12 jaar.

U bent van harte welkom op deze vergadering.